Какво още да знаем за EQ

Какво още да знаем за EQ, полезна информация …

Какво още да знаем за EQ

Всички сили на емоционалната интелигентност трябва да бъдат използвани, за да направи комуникацията с вашия вътрешен кръг пълноценна и интересна. Прекарвайте времето си с тези, от които научавате много, които ви превъзхождат в лични и професионални качества, обградете се с грижовни и хармонични хора и комуникацията с тях ще даде плод. Помислете как да влезете в такъв екип или да сглобите такъв, ако сте отговорни за него. Помислете какъв живот е важен и удобен за вас и какви действия ще ви доведат до него. Съобразете бюджета с вашите цели и се научете да спестявате. Спестете пари за интелигентна покупка. Помогнете на другите, като обсъдите и постигнете споразумение. Вижте конфликта и препятствията като междинен етап, преодолявайки кои нови възможности ще ви се отворят. Не забравяйте да артикулирате всички работни и лични ангажименти много предварително и не давайте напразни обещания или създавайте неразумни очаквания.

Какво още да знаем за EQ? Емоционалната интелигентност помага да се измери умствената сила. Както и да се улови настроението на някой, който може и иска да ви помогне да продължите напред в плановете си. Ако средата и целите, които сте си поставили, не съвпадат с текущото ви състояние, никога не е късно да преиграете и да получите това, към което се стремите.

– Стъпка пета –

Минете Вие самите обучение или психотерапия

Много често е трудно да се намерят ресурси и знания за дълбоки промени, за да се направи рязък качествен скок в разбирането на себе си и другите. В този случай психологическото обучение или психотерапията могат да бъдат много полезен инструмент по пътя на опознаването на себе си. Обучението се препоръчва на психологически здрави хора, без проблеми с апетита и съня. Както и в стабилно положително състояние за постигане на кариерни и лични цели с личен треньор за мотивация. Обученията се показват на онези, които са уморени от работната рутина или неблагоприятни лични ситуации и които имат достатъчно вътрешна сила за значителна работа върху себе си.